- شما در هر زمان می توانید با مراجعه به تاریخچه ورودها ، دستگاه های وارد شده به اکانت شما، همراه با نوع مرورگر، ورژن مرورگر و همراه با آی پی (متغیر) را مشاهده کنید. اگر از صحت دستگاهی که خودتان باشید اطمینان داشته باشید می توانید روی آی پی مورد اعتماد کلیک کرده و در غیر اینصورت روی مسدود کردن آی پی یا مسدود کردن دستگاه کلیک کنید. توجه داشته باشید که آی پی متغیر هست و با خاموش روشن کردن مودم یا گوشی تغییر می کند پس مراقب مسدود کردن باشید و اگر تشخیص دادید که یکی بصورت غیرقانونی به اکانت شما وارد شده است حتما با تیم فنی در میان بگذارید.
- قانونمجازات اسلامی، در ماده۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرایمرایانهای) افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را جزاینقدی و تا دو سال حبس درنظر گرفته است. البته اسرار خصوصی در قانون ایران به صورت مشخص تعریف نشده اما صرفا در ماده ۸ قانون "احترام به آزادیهای مشروع و حفظ حقوق شهروندی" نامهها، عکسها،نوشتهها و فیلمهای خصوصی را از مصادیق بارز آن دانسته است.
- همچنین بر اساس ماده ۶۶۹ قانونمجازاتاسلامی تهدید به انجام عملی که ممکن است موجب ضرر آبرویی یا شرافتی یا افشای اسرار خانوادگی شود تا ۷۴ ضربهشلاق و یا تا دوسال حبس برای آن درنظرگرفتهشدهاست. بنابر این به شهروندان توصیه می شود در صورت هرگونه تهدید در این حدود باید از آن فرد شکایت کنند.
- این در حالی است که قانون به روشنی عنوان کرده که تمامی متن ها در فضای مجازی اعم از ایمیل، صدای ضبط شده، تلگرام و وایبر و فیس بوک و غیره بعنوان دلیل از فرد شاکی پذیرفته می شود و دادگاه، با مکانیسم مشخصی که توسط کارشناسان حوزه فناوری اجرا خواهد شد، صحت مدارک شما را بررسی کرده و در صورت تائید، ملاک و مبنای صدور حکم قرار خواهد گرفت.